L’altra ràdio – ‘CanSat’, minisatèl·lits fets per alumnes d’ESO, batxillerat i FP

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

El passat dissabte, un centenar de joves d’entre 14 i 19 anys, alumnes d’ESO, batxillerat i FP de 16 instituts van participar a la final catalana de CanSat, de l’Agència Espacial Europea, organitzada a Catalunya per l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Els minisatèl·lits van ser llançats a través de coets dissenyats pels estudiants de l’associació Cosmic Research, des de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena. L’equip guanyador representarà Catalunya a la final estatal de CanSat, que tindrà lloc a Granada el 27 de maig. Ens ho explica Eduard García-Luengo.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: