L’altra ràdio – Textos que generen imatges amb intel·ligència artificial

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

L’Stable Diffusion és un programari lliure basat en un model d’aprenentatge automàtic de text a imatge per generar imatges digitals a partir de descripcions escrites en anglès.

Javier Otero i Marcos Montero, responsables de Màrqueting i Transformació Digital d’IThink UPC, ens parlen de Stable Diffusion: un programari lliure basat en un model d’aprenentatge automàtic de text a imatge per generar imatges digitals a partir de descripcions escrites en anglès. Es va crear a la Ludwig-Maximilians-Universität de Munic i després el va desenvolupar StabilityAI.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: