L’altra ràdio – CiutadanIA, curs en línia gratuït sobre intel·ligència artificial

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

La doctora Àtia Cortés, investigadora de la Unitat d’Anàlisi de Vincles Socials del Departament de Ciències de la Vida Barcelona del Barcelona Supercomputing Center, parla sobre CiutadanIA, un curs en línia gratuït sobre intel·ligència artificial que han presentat la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI), amb el suport del departament de Polítiques Digitals de la Generalitat i de la Fundació i2CAT.

L’objectiu és que tothom pugui accedir lliurement a una formació en intel·ligència artificial. El curs està format per 10 mòduls, entre els quals hi ha temàtiques com el raonament automàtic, les dades o la visió per computador, que et posen a prova mitjançant jocs i exercicis interactius.

Un cop es completa, es pot sol·licitar un diploma gratuït i, si s’han obtingut unes qualificacions altes, es pot sol·licitar un segon tipus de certificació emesa per la Facultat d’Informàtica de Barcelona i l’IDEAI.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: