L’altra ràdio – Manifest per a una Intel·ligència Artificial Cívica

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Demà dijous es presenta a Barcelona el «Manifest per a una intel·ligència artificial Cívica«, promogut per CIVICAI (Civic+Artificial Intelligence). El seu objectiu és promoure la consciència i l’empoderament de la ciutadania al voltant dels impactes socials, econòmics i mediambientals de la intel·ligència artificial i treballar per a un desenvolupament i aplicació responsables i sostenibles de la mateixa. Es vol defensar els interessos humans davant del desplegament de la intel·ligència artificial i es busca organitzar els ciutadans, perquè es posicionin i facin escoltar la seva veu de manera col·lectiva davant els canvis que implica el seu creixent ús en molts àmbits. Un dels signants del manifest, el doctor en Ciències de la Comunicació i col·laborador de L’altra ràdio, Joan Francesc Gras, ho explica al programa.

.L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: