L’Institut Català de les Dones i la Universitat de Girona donen suport a una Jornada que visibilitza la participació de les dones a la ràdio

l'Institut català de la dona

Amb aquesta actuació, l’ICD i la UdG inicien una col·laboració per impulsar la perspectiva de gènere en el coneixement i visibilitzar les aportacions de les dones

La I Jornada dones i ràdio “Dones i ràdio al segle XXI” ha tingut lloc aquesta tarda a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya

El Col·legi de periodistes de Catalunya ha acollit aquesta tarda la I Jornada dones i ràdio “Dones i ràdio al segle XXI” que ha estat inaugurada per Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD); Sílvia Espinosa, professora de la Universitat de Girona (UdG); Josep Mª Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, i Amparo Huertas, coordinadora del Grup Internacional d’Estudis sobre comunicació i cultura, InCom-UAB.

La Jornada, que ha comptat amb una nombrosa participació de dones professionals del sector radiofònic català, ha consistit en un debat moderat per Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i protagonitzat per Elisenda Camps, directora del programa Tot és possible (RAC 1); Mª Carmen Juan, subdirectora de Julia en la Onda (Onda Cero); Rosa Badia, directora del programa Tot és comèdia (Ser Catalunya); Rosa Oliva, directora adjunta de Catalunya Ràdio, i Paola Callieri, cap de programes i subdirectora de R4.

Amb aquesta actuació, l’ICD i la UdG inicien, a través d’un conveni marc de col·laboració permanent, actuacions per impulsar la perspectiva de gènere en el coneixement i visibilitzar les aportacions de les dones. L’ICD té una línia de treball que fomenta la col·laboració amb les universitats per tal que la perspectiva de gènere sigui present a tots els àmbits i nivells dels estudis i de la pròpia institució universitària.

El Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015 del Govern de la Generalitat de Catalunya determina que cal avançar en el reconeixement de les aportacions de les dones a tots els àmbits de la societat i garantir la presència i la veu de les dones en el procés de construcció d’un model de societat equitativa on les capacitats i habilitats, tant dels homes com de les dones, siguin reconegudes com a necessàries i valuoses per a tota la ciutadania.

La Jornada també compta amb el suport de l’Observatori de la Ràdio, el Grup Internacional d’Estudis sobre comunicació i cultura InCom-UAB, ARPA i Ràdio Barcelona.

vía L’Institut Català de les Dones i la Universitat de Girona donen suport a una Jornada que visibilitza la participació de les dones a la ràdio – Sala de premsa. Generalitat de Catalunya.Categorías:Radio

Etiquetas:, , , , , , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: