L’altra Ràdio Programa cara al público

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio

Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Dins de les Jornades Tecnològiques de l’Escola del Treball, el dimarts 16 de febrer, a les 12 hores, L’altra ràdio enregistrarà un programa especial cara al públic al  Saló d’Actes de l’Escola del Treball del carrer Comte d’Urgell, 187, de Barcelona –(edifici 11) que està a la cruïlla d’Urgell amb París. Tothom que ho vulgui pot assistir-hi.

Localització: http://www.escoladeltreball.org/ca/escola/ubicacio L’Escola del Treball de Barcelona és una institució centenària, creada el 1914, situada en el recinte de l’Escola Industrial de la ciutat de Barcelona,  dedicada a l’ensenyament de la formació professional.

Entre les moltes especialitats que ofereix hi ha els estudis de : Sistemes de telecomunicacions i informàtics,  Sistemes electrotècnics i automatitzats o Automatització i robòtica industrial. El programa s’emetrà el dijous 18 de febrer, a les 22 hores, i el diumenge 21, a les 24 hores.

Origen de la Noticia: Programa cara al públic el 16 de febrer a l’Escola Industrial de Barcelona | L’altra ràdioCategorías:Radio

Etiquetas:, , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: