Les ràdios andorranes. Una qüestió de sobirania

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la doctora en geografia Maria Jesús Lluelles han presentat en roda de premsa la publicació «Les ràdios andorranes. Una qüestió de sobirania». Es tracta d’un treball de recerca sobre la radiodifusió andorrana que l’Arxiu d’Etnografia va encarregar a Lluelles l’any 2015 i que ara veu la llum després de 5 anys a partir del primer estudi iniciat el 2013.

La presentació també ha comptat amb la participació del periodista Albert Roig, autor de les entrevistes a persones rellevants que conté l’audiovisual de 20 minuts que s’inclou al final del llibre en format USB.

La publicació «Les ràdios andorranes.Una qüestió de sobirania» s’emmarca en els objectius del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports de donar a conèixer el llegat patrimonial i entendre la història del Principat com a clau per comprendre el nostre present.

El relat sobre la radiodifusió des de la perspectiva nacional és de gran rellevància ja que va ser una qüestió determinant per impulsar la reforma institucional i la consolidació de l’Estat andorrà sobirà.

Font de la Noticia: Les ràdios andorranes. Una qüestió de sobirania

Web on poder comprar-lo: Llibreria la PuçaCategorías:Libros

Etiquetas:, ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: