‘L’altra ràdio’ de Ràdio 4 celebra els 40 anys d’emissions amb els radioaficionats

Per commemorar el 40è aniversari de‘L’altra ràdio’ de Ràdio 4, les associacions de radioaficionats que hi participen o han participat en el programa s’han unit per fer una activitat especial de ràdio. Del 14 al 31 de maig, ambdós inclosos, operaran amb l’indicatiu especial AM40LAR.

Les vuit entitats catalanes que ho faran possible són: l’Associació Radioaficionats de Catalunya, l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya, la Federació Catalana de Radioafeccionats, el Mike Delta Victor Dx Group, la Ràdio Club del Vallès, la Ràdio Club Quixots Internacionals, la Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat i la Unió de Radioaficionats de Catalunya.

Totes les estacions que contactin una vegada amb AM40LAR podran rebre l’eQSL o targeta de verificació electrònica commemorativa. A més, perquè tots els radioaficionats i radioescoltes tinguin un record de l’activitat, s’han creat tres diplomes AM40LAR.

‘L’altra ràdio’, dirigit i presentat per Cinto Niqui, és el magazín amb més anys d’emissió de tota la història de la radiodifusió catalana, amb més de 2300 edicions. Aquesta temporada compleix 40 anys a Ràdio 4 i ha merescut el Premi Nacional de Comunicació 2019, en la categoria de Radiodifusió, atorgat per la Generalitat de Catalunya. La seva temàtica està centrada en la cultura audiovisual i tecnològica i, des de 1980, el programa inclou espais setmanals sobre radioafició.

Fuente: RTVECategorías:Aniversario

Etiquetas:, , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: