EdTech Congress Barcelona, el congrés d’innovació educativa

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

El mestre Pitu Martínez fa una crònica des de l’EdTech Congress Barcelona, el congrés d’innovació educativa per a aprendre, compartir, debatre, reflexionar i visualitzar les tendències i solucions de tecnologia educativa al servei de l’aprenentatge. S’està celebrant a Barcelona els dies 27 i 28 d’abril. Entre els ponents figuren: Marc Prensky, fundador de Global Future Education Foundation, i el professor Geoff Petty, un dels principals experts sobre mètodes d’ensenyament de Gran Bretanya.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: