L’altra ràdio – La Setmana de la Ciència

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

De l’11 al 20 de novembre es celebrarà la 27a Setmana de la Ciència. S’organitzaran tot un munt d’activitats arreu de Catalunya per apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

A l’edició d’enguany el fil conductor serà la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, posant en valor els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. A més es commemorarà els 100 anys dels naixements del primatòleg, Jordi Sabater i Pi i de la microbiòloga nord-americana, Esther Lederberg.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia. Ens ho explica Irene Lapuente, física, ballarina i creadora de La Mandarina de Newton.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: