L’altra ràdio – BitsxlaMarató hackathon per la Marató de TV3

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Javier Otero i Marcos Montero, responsables de Màrqueting i Transformació Digital d’IThink UPC, presenten la hackathon solidària que es farà a Universitat Politècnica de Catalunya amb motiu de la Marató de TV3 dedicada enguany a les malalties cardiovasculars.

BitsxlaMarató està organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), Hackers@UPC (organitzadors de HackUPC), el Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC) i l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (Hospital del Mar).

Alumnat, professorat, i personal investigador dels àmbits de la salut i de la tecnologia treballaran en equip durant 3 dies seguits per buscar i desenvolupar solucions per fer front a tots els reptes que ens planteja la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/



Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: