L’altra ràdio – Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

El proper dilluns 13 de febrer, en un acte a la seu de l‘Institut d’Estudis Catalans amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, es presentarà l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, una iniciativa de l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB) i de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’arxiu, disponible a Internet, recull una selecció de fragments digitalitzats d’emissores catalanes i espanyoles presents a les bandes de radiodifusió a Catalunya. De moment recull uns 2.500 talls procedents de més de 550 emissores de ràdio catalanes de dues-centes localitats de 37 comarques.

És una iniciativa sense ànim de lucre i amb voluntat de servei públic. El projecte està obert a les aportacions de tota la ciutadania. La seva adreça és arxiuradio.uab.cat.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: