L’altra ràdio – L’Arxiu de la Ràdio, un primer pas pel Museu de la Ràdio

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Programa especial de L’altra ràdio amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, enregistrat a la seu de Barcelona de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

En ell es presenta l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i els tres degans de les Facultats de Comunicació més grans de Catalunya (Josep Lluís Micó, Blanquerna – Universitat Ramon Llull, Enric Marín, UAB i Carles Pont, Universitat Pompeu Fabra) expressen el seu suport a la creació d’un Museu Digital de la Ràdio de Catalunya, amb motiu del centenari de la ràdio que se celebrarà el 2024.

Aquest museu, que també podria tenir una seu física, podria ser una part d’un Museu Digital de la Comunicació de Catalunya. La Societat Catalana de Comunicació de l’IEC també dona suport en aquesta proposta i participa en aquest programa especial.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: