L’altra ràdio – Ús audiovisual, biaixos i filtracions del Chat GPT

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

La doctora Àtia Cortés destaca els biaixos que té el Chat GPT i en concret que no tingui en compte la diversitat de la societat i el pes de la dona en ella.

Tres especialistes de L’altra ràdio parlen del Chat GPT des de diferents punts de vista. La doctora Àtia Cortés, investigadora de la Unitat d’Anàlisi de Vincles Socials del Departament de Ciències de la Vida Barcelona del Barcelona Supercomputing Center, es fixa en els biaixos que té el sistema i que fan que els seus resultats no tinguin en compte la diversitat de la societat i, específicament, el pes de la dona en ella. L’informàtic especialista en ciberseguretat Jordi Iparraguirre alerta de les filtracions d’informacions privades que es poden produir amb l’ús del Chat GPT. I Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, explica l’ús del Chat GPT aplicat a la creació de guions per a obres audiovisuals.

.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: