L’altra ràdio – Barcelona té un bessó digital desenvolupat pel BSC

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Les ciutats són un conjunt de sistemes altament complexos. L’objectiu del desenvolupament d’aquest bessó digital de la ciutat de Barcelona és poder-se aproximar-se a la comprensió del fenomen urbà mitjançant l’anàlisi de dades i treballar amb models que no deixen de ser una simplificació d’aquesta complexitat per mirar de fer-la comprensible.

Els models permeten treballar amb hipòtesis, generar escenaris i visualitzar múltiples variables o combinacions de variables que poden ser cabdals a l’hora de prendre decisionsJordi Torres, catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, especialista en Arquitectura de Computadors i responsable del grup de tecnologies emergents per a la intel·ligència artificial del Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación ho explica a L’Altra ràdio.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: