DONES DE RÀDIO-LES PRIMERES LOCUTORES DE CATALUNYA

DONES DE RÀDIO-LES PRIMERES LOCUTORES DE CATALUNYA

El 14 de novembre de 1924 Ràdio Barcelona inicià les seves emissions i, al cap d’uns anys, van aparèixer emissores de ràdio arreu de Catalunya: Terrassa, Reus, Sabadell, Tarragona, Badalona, Girona, Lleida, Vilanova i la Geltrú, Manresa… Aquest llibre vol situar a la categoria que es mereixen les primeres locutores radiofòniques del nostre país, dones que van contribuir de manera decisiva a fer de la ràdio un mitjà de comunicació popular. Amb elles reviurem els temps heroics de la ràdio, coneixerem les seves vides i els reptes que van haver d’afrontar. No es tracta de personatges anònims, sinó de dones reals, amb noms i cognoms que cal recordar.

Si estàs interessat en aquest llibre prem Aquí

El 14 de noviembre de 1924 Radio Barcelona inició sus emisiones y, al cabo de unos años, aparecieron emisoras de radio en Cataluña: Terrassa, Reus, Sabadell, Tarragona, Badalona, Girona, Lleida, Vilanova y la Geltrú, Manresa … Este libro quiere situar a la categoría que se merecen las primeras locutoras radiofónicas de nuestro país, mujeres que contribuyeron de manera decisiva a hacer de la radio un medio de comunicación popular. Con ellas reviviremos los tiempos heroicos de la radio, conoceremos sus vidas y los retos que tuvieron que afrontar. No se trata de personajes anónimos, sino de mujeres reales, con nombres y apellidos que hay que recordar.

Si estás interesado en este libro pulsa AquíCategorías:Historia, Libros, Publicacion, Radio

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: