Barcelona FM ja està en antena

Barcelona FM

Les emissions regulars de Barcelona FM s’han iniciat aquest dijous a les 7 h, quan la periodista Núria Ferrer ha desitjat «bon dia» i ha conduït a continuació les dues primeres hores d’informació continuada. S’han viscut nervis i, sobretot, moltes emocions per fer realitat la nova aposta radiofònica de BTV, amb blocs de notícies de 30 minuts de dilluns a divendres i programació musical el cap de setmana.
Bon dia, avui comencem les emissions regulars de Barcelona FM”. Aquestes han estat les primeres paraules de l’estrena de les emissions regulars basades en la informació de la ciutat al 91.0 de l’FM. La periodista Núria Ferrer ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida, amb el primer bloc informatiu des de les 7 fins a les 9 h. “Més que nervis, he sentit emoció. És molt emocionant engegar un projecte perquè te’ls sents molt teu”, ha afirmat.

Font de la Noticia:
Barcelona FM ja està en antena, amb 24 hores d’informació al servei de la ciutat – BTVNOTÍCIES.cat.Categorías:Emisoras, FM, Radio

Etiquetas:, , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: