L’altra ràdio – Cugatmèdia, Premi Nacional de Comunicació

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Cugat Mèdia, el mitjà de comunicació públic de Sant Cugat, ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat que atorga anualment la Generalitat de Catalunya. En parlem amb la seva directora Mònica Lablanca, a l’espai de comunicació local d’Antoni Sintas. El jurat dels XX Premis Nacionals de Comunicació ho justifica perquè el mitjà municipal s’ha convertit en un «model exemplar de comunicació multimèdia des del sector dels mitjans públics i de proximitat», i alhora per ser un exemple de «bona gestió d’un mitjà públic».

El jurat dels premis ha decidit premiar la trajectòria de Cugat Mèdia per ser «pionera en molts àmbits, des de la creació de Ràdio Sant Cugat fa gairebé 40 anys que acosta a la ciutadania del municipi la seva realitat més propera, i amb els anys també ha anat aprofitant les diverses possibilitats de les noves tecnologies per ampliar els seus canals de comunicació i oferta informativa a través d’un diari digital i un canal de televisió en línia».

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: