L’altra ràdio – Pegasus: qui el fa i com funciona

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

El programari d’espionatge Pegasus torna a estar d’actualitat després que Ronan Farrow publiqués a «The New Yorker» la investigació periodística «Com les democràcies espien els seus ciutadans» en la qual al·ludeix que l’Estat espanyol l’havia fet servir per seguir polítics independentistes catalans i persones afins. El doctor en Ciències de la Comunicació, Joan Francesc Gras, explica que és un producte de ciberespionatge creat per l’empresa israeliana NSO Group, recull alguns dels casos en els quals s’ha fet servir i comenta com actua per capturar tota la informació d’un telèfon mòbil.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: