L’altra ràdio – ‘La Tecnòloga’ amb clau feminista, a Sant Boi

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Irene Lapuente, física, ballarina i creadora de La Mandarina de Newton ens parla de ‘La Tecnòloga’, el Campus de Ciència i Tecnologia amb clau feminista que s’està fent a Sant Boi de Llobregat fins el 8 de maig. Es fan una seixantena d’activitats dirigides a públics de totes les edats per posar en manifest l’escassa presència i visibilitat de les dones al món de la ciència i tecnologia.

Una dotzena d’equipaments i espais públics de la ciutat acullen aquestes activitats que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i de col·lectius com Young it Girls, Iniciativa OpenData o Les Luciferasses. A l’acte inaugural que es va fer el 25 d´abril, a Cal Ninyo, es va fer una taula rodona amb la presència de l’alcaldessa de Sant Boi, Luïsa Moret.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: