L’altra ràdio – La comunicació i el coneixement, a Cerdanyola del Vallès

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Edició especial del programa L¿altra ràdio, enregistrat a la fira MercaHam, de Cerdanyola del Vallès

En aquesta edició especial de L’altra ràdio, enregistrada el dissabte 11 de juny a la fira MercaHam, de Cerdanyola del Vallès, participen, entre altres invitats:

David González Chanca, diputat al Parlament de Catalunya i regidor d’Educació, Joventut, Comunicació, Relacions Institucionals, Universitat i Ciutat del Coneixement. Presenta la marca de ciutat ‘Cerdanyola Ciutat del Coneixement’. Un dels projectes previstos és la creació de l’Alba Science, Technology and Innovation Park.

Soraya Rodríguez, directora de Ràdio 4 de Ràdio Nacional d’Espanya i cerdanyolina. Recorda com van ser les seves primeres intervencions a Cerdanyola Ràdio i repassa la seva trajectòria professional.

Rafael Lumbreras Cap de la Secció Mitjans de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament de Cerdanyola i director de Cerdanyola Ràdio. Explica la feina que fan els mitjans de comunicació públics i repassa la història de Cerdanyola Ràdio.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: