L’altra ràdio – Al febrer arribarà La Xarxa+

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

La Xarxa Audiovisual Local està enllestint el projecte La Xarxa+, una plataforma d’OTT (“over-the-top”) per portar a les “smart TV” i resta de dispositius digitals part de la programació d’un bon nombre de televisions i ràdios locals catalanes. La Xarxa+ (laxarxames.cat) iniciarà la seva singladura el proper mes de febrer.

El col·laborador de L’altra ràdio Antoni Sintas ens informa d’aquest tema i d’altres relacionats amb la comunicació local, com que el programa “Pica Lletres’, un concurs produït per la Xarxa Audiovisual Local amb la col·laboració de les televisions i ràdios locals, ha rebut fa uns dies el premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català que concedeix el Zoom Festival.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: