L’altra ràdio – La BBC podria tancar la ràdio i la TV

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Commemorant el centenari de la creació de la British Broadcasting Corporation fa cent anys, el director general de la BBCTim Davie, en un discurs i posterior entrevista que es van fer a la Royal Television Society, a principis del mes de desembre, va manifestar que la BBC es prepara per tancar les seves emissions tradicionals de televisió i ràdio a mesura que es converteixi en un servei només en línia durant la propera dècada del 2030. Va dir: «Imagineu-vos un món només a Internet, on s’apaga la televisió i la ràdio i les opcions són infinites (…) Una interrupció de l’emissió es produirà i hauria de passar amb el temps, i hauríem de ser actius en la planificació«. Ho comentem amb el doctor en Ciències de la ComunicacióJoan Francesc Gras.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: