L’altra ràdio – Repàs al Mobile World Congress

Cinto Niqui presenta L'Altra Ràdio
Cinto Niqui presenta L’Altra Ràdio

Ens fixem en el més destacat del Mobile World Congress que ha rebut enguany, 80.000 visitants i 2.000 expositors en una nova edició a Fira de Barcelona.

Del 27 de febrer al 2 de març, amb uns 80.000 visitants i 2.000 expositors es va celebrar a Fira de Barcelona una nova edició del Mobile World Congress (MWC). Repassem algunes de les coses més destacades del Mobile World Congress, amb el gerent de la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions (FECEMINTE), Guillermo Canal. En aquesta edició la meitat dels congressistes venien d’empreses que no estaven directament relacionades amb els telèfons mòbils, sinó que es dediquen a la logística, les finances, els videojocs o el Metavers.

Entre moltes altres coses el congrés va servir per debatre els desafiaments que suposaran les comunicacions telefòniques 6G. Encara es trigarà a què siguin una realitat comercial, però els estàndards de la connectivitat 6G s’han començat a debatre.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/ Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat y https://altraradio.wordpress.com/

Fuente: https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/Categorías:Programa DX

Etiquetas:, , , , ,

A %d blogueros les gusta esto: