Uns 5.500 objectes formen part de l’inventari de Radio Andorra

Inventario de Radio Andorra

Després de sis mesos de feina, l’equip de l’empresa Retoc –Mireia Garcia direcció, Íngrid Forell, Cristina Yúfera i els assessors Josep Villasevil i Donato Reolid– han finalitzat l’inventari d’objectes de Radio Andorra.En total, se n’han inventariat 5.517. Ara es determinarà quins formaran part del futur Museu de la Ràdio.

Mireia Garcia ha difós algunes dades més interessants sobre la intensa tasca realitzada durant mig any: números de registre donats d’alta, 1.426; fotografies dins l’inventari, 9.953; nombre de caixes de polietilè, 117; objectes encaixats, 5.072 el 925 de la col·lecció; objectes emmagatzemats dins de prestatgeries, 245; equips instal·lats dins l’edifici, 36, i objectes inventariats provinents dels estudis i el locutori del Roc de les Anelletes, 217.

La conclusió de l’estat de conservació de la col·lecció és que un 86% està en bon estat; un 13%, regular, i l’1%, dolent. Una tercera part de la col·lecció pertany a la primera etapa del centre emissor, entre 1939 i 1963. Una part similar seria de la segona etapa de Radio Andorra, des del 1963 al 1981.

vía Uns 5.500 objectes formen part de l’inventari de Radio Andorra | Diari digital d’Andorra BonDia.Categorías:Emisoras, Historia, Museo, Radio

Etiquetas:, , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: